Magma Projects tilbyr Prosjekt Ledelse som hjelper selskaper i å gjennomføre suksessfulle og intern ledete prosjekter som leverer resultater.
Hjem Selskap Prosjekter Metode Industrier


Magma Projects AS
Elvegata 13
4614 Kristiansand S
Norway

Tel: +47 92 446600
Fax: +47 983 72 690
geir@magmaprojects.com

Verktøy

delivery_model


 

Faktabasert tilnærming

Magma Projetcs prosjektledere benytter en kombinasjon av disiplinert tenkning og velprøvde metoder. Våre robuste problemløsnings-teknikker, kombinert med de ideer og den innsikt vi tilfører, gir ledelsen hos våre kunder tillit til at alle mulighetene har blitt evaluert, og at handlingsplanene baseres på fakta.

I alle faser av prosjektet nyttiggjør vi oss av både enkle og mer kompliserte verktøy og problemløsningsteknikker, men benytter bare de som tilfører merverdi og er skreddersydd til kundens spesifikke behov.

Vår tilnærming utfordrer og oppfordrer kunden til å identifisere potensialer for forbedring som finnes i organisasjonen, og så handle. Gjennom handling vil de ansatte som deltar i våre prosjekter utvikle en proaktiv og handlingsorientert grunnholdning som blir en del av deres atferdmønster. Enkelt sagt, vi tror at det er bedre å jobbe seg frem til en ny måte å tenke på enn å tenke seg frem til en ny måte å jobbe på. 
 puzzleCopyright ©2007 Magma Projects AS - All rights reserved