Magma Projects tilbyr Prosjekt Ledelse som hjelper selskaper i å gjennomføre suksessfulle og intern ledete prosjekter som leverer resultater.
Hjem Selskap Prosjekter Metode Industrier


Magma Projects AS
Elvegata 13
4614 Kristiansand S
Norway

Tel: +47 92 446600
Fax: +47 983 72 690
geir@magmaprojects.com

Jobbe med våre kunder - ikke mot dem

 

graph_04

For oss i Magma Projects er det et markert skille mellom det å være konsulent og prosjektleder -  vår rolle er å supplere og bistå bedriftens egne ledere. Vi jobber tett sammen med våre kunder for å utforske alle muligheter, teste ideer og gjennomføre endringer. Ved å jobbe i et partnerskap med vår kunder gjennom hele prosjektet, skaper vi tillit, gir støtte, sørger for fremdrift, og kommer frem til gode og varige løsninger som leverer genuine resultater. Vi er til og med villige til å dele risikoen med deg i å oppnå resultatene. 
 

Vi støtter våre kunder med ’’vårt beste’’  
Hos Magma Projects vil ingen enkelt prosjektleder ”eie” relasjonen til kunden. Vi setter sammen det beste teamet tilpasset hvert enkelt prosjekt, og gjør bruk av vår ekspertise og nettverk for oppnå de beste resultatene.


Noen selskaper tilbyr en teknisk tilnærming i gjennomføring av prosjekter. Andre tilbyr en taktisk fremgangsmåte for å gjennomføre et prosjekt. Få tilbyr begge deler. Enda færre er villige til å dele risikoen i å oppnå resultater. Magma Projects tilbyr deg dette og mer - til markedets mest konkurransedyktige pris!

 
Copyright ©2007 Magma Projects AS - All rights reserved